Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Υπό εγκατάλειψη τα χωριά από τον Δήμο

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά καταγγέλλει την εγκατάλειψη χωριών του δήμου Πλατανιά:

“Οι διαρκείς επισκέψεις των δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» σε χωριά της ενδοχώρας και οι επαφές – συζητήσεις τους με κατοίκους αποκαλύπτουν διαρκώς τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, που αντιμετωπίζουν.

Αυτό είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» Δημήτρης Ανθούσης και ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Μαριανάκης και κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Τοπική Κοινότητα Βουβών της Δημοτικής Ενότητας Κολυμπαρίου. Για άλλη μια φορά «στο ίδιο έργο θεατές». Χρήσιμη και αναγκαία η συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και το πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα, όπως «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες.

"Sponsored links"

Η θέση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» είναι ξεκάθαρη: οι κάτοικοι των χωριών μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθουν «πολίτες δεύτερης κατηγορίας», δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με αδιαφορία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα έως ότου η Δημοτική Αρχή αποφασίσει (αν το αποφασίσει…) να ασχοληθεί με τα δικά τους προβλήματα.

Επικοινωνία τακτική απαιτείται, αποφασιστικότητα και πράξεις, χωρίς χρονοτριβές, χωρίς «ναι μεν, αλλά…».”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live