ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων

Κανένα σχόλιο

Η ομάδα της Λ.Σ.Π. τακτική στο ραντεβού που δόθηκε κατά την προηγούμενη παρέμβασή μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, παραβρεθήκαμε
στην τακτική μας συνέλευση, ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις που είχαν τεθεί
την προηγούμενη Τετάρτη.Λόγω μη προσέλευσης του εισηγητή της δεύτερης πρότασης, το μόνο που συζητήθηκε ήταν η δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού, με σκοπό την συνεχή ενημέρωση, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον κόσμο, πως δεν ενημερώνεται από πουθενά για τις δράσεις που τρέχουν στην πόλη μας καθώς επίσης δεν έχουν και έγκυρες πληροφορίες για του τι πραγματικά συμβαίνει στον τόπο μας.

Επίσης , αποφασίστηκε να έρθουμε σε επαφή με εκπροσώπους της Ε.Ρ.Α. Ηρακλείου και του STUDIO FM1 του Τ.Ε.Ι.Ηρακλείου, για την πιθανότητα συνεργασίας μαζί τους, στο επίπεδο του να μας δοθεί βήμα επικοινωνίας με τους πολίτες, μέσω τακτικών εκπομπών.

Συγκεκριμένα άτομα ανέλαβαν να επικοινωνήσουν με εκπροσώπους των προαναφερόμενων ραδιοφωνικών μέσων τις επόμενες μέρες και ελπίζουμε να έχουμε απάντηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, όπου και ορίστηκε η νέα μας συνέλευση.

"Sponsored links"

Όπως είχαμε προαναφέρει στο προηγούμενο δελτίο τύπου της Λ.Σ.Π. , στις 18/9 ξεκινά εκ νέου η διαδικασία των πλειστηριασμών.

‘Ετσι για άλλη μια φορά καλούμε τους κατοίκους του Ηρακλείου και τα μέλη μας, να παραστούν έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και ώρα 15:30 στο τακτικό μας ραντεβού, για να προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να αναστείλουμε την κλοπή των περιουσιών μας από τις τράπεζες.
Η ώρα του γενικού ξεσηκωμού έφτασε,πλέον δεν περισσεύει κανείς!!Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Στα Χανιά

Στα Χανιά, όπως ενημερώνει η ΔΗ.ΠΑ.Κ. οι πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη και το ραντεβού της Κίνησης ανανεώνεται για κάθε Τετάρτη στις 15:30 στο Ειρηνοδικείο Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live