Λεμεσός: Ένταση μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων

Κανένα σχόλιο

Επεισόδια απειλήθηκαν το μεσημέρι, πριν την έναρξη αυτοκινητοπομπής υπέρ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όταν απέναντι από το χώρο συγκέντρωσης, στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, έφτασαν διαμαρτυρόμενοι Ουκρανοί.

Οι Ουκρανοί έβαψαν με τα χρώματα της σημαίας τους σημεία στο οδόστρωμα, σχεδίασαν το περίγραμμα ανθρωπίνων σωμάτων, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν ρωσικά σύμβολα από οχήματα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να χρειαστεί η επέμβαση της Αστυνομίας, ισχυρή δύναμη της οποίας βρισκόταν από νωρίς στην περιοχή.

Η εκδήλωση στήριξης της Ρωσικής Ομοσπονδίας ξεκίνησε με πομπή οχημάτων από τη Λάρνακα προς τη Λεμεσό και συγκέντρωση στο χώρο στάθμευσης του Θεμιστόκλειου Αθλητικού Κέντρου, στα Πολεμίδια. Σε ομιλίες τους, οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι όλα όσα γίνονται, είναι για απομάκρυνση των νεοναζιστικών στοιχείων από την Ουκρανία, κάνοντας λόγο για ψέματα των δυτικών ΜΜΕ σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει και απόκρυψη των όσων διαδραματίζονται τα τελευταία οκτώ χρόνια.

"Sponsored links"

Η εκκίνηση της αυτοκινητοπομπής, από τη Λεμεσό, δόθηκε γύρω στις 13.30, με τα οχήματα να περνούν μπροστά από τους διαμαρτυρόμενους Ουκρανούς, υπό την ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας, ενώ ακολούθησαν τη διαδρομή κατά μήκος της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ, προς το παραλιακό μέτωπο.

 

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live