Λιμενικά έργα και υποδομές στο Νομό Χανίων προγραμματίζονται από Υπουργείο και Λιμενικό Ταμείο

Κανένα σχόλιο

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, μαζί με τον Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, επισκέφτηκαν το Επιμελητήριο Χανίων και συμμετείχαν σε ειδική συνεδρίαση εργασίας της Διοικητικής Επιτροπής του, με επικεφαλής τον Προέδρο Αντώνη Ροκάκη και τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Ζυμβραγάκη και του Οικονομικού Επόπτη, Νίκου Ηλιάκη.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας των δύο πλευρών τέθηκε η αναγκαιότητα προώθησης ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου της νησιωτικής επιχειρηματικότητας των Χανίων, το οποίο οφείλει να βασιστεί σε ολοκληρωμένη επιστημονική μελέτη, η οποία οφείλει να εκπονηθεί με την αξιοποίηση και του ακαδημαϊκού πλούτου των Χανίων.

Λιμενικά έργα και υποδομές στο Νομό Χανίων προγραμματίζονται από Υπουργείο και Λιμενικό Ταμείο

Ειδική ενημέρωση έγινε από πλευράς της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα έργα αναβάθμισης πέντε λιμανιών της Π.Ε. Χανιών, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν να υλοποιούνται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Τα έργα αυτά αφορούν το λιμάνι της Σούδας, το λιμάνι Σφακών, το λιμάνι της Αγίας Ρούμελης, το λιμάνι της Γαύδου και το λιμάνι της Παλαιοχώρας.

"Sponsored links"

Λιμενικά έργα και υποδομές στο Νομό Χανίων προγραμματίζονται από Υπουργείο και Λιμενικό Ταμείο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το άριστο επίπεδο συνεργασίας και στα ενθαρρυντικά αποτελέσματα σχετικά με το στρατηγικό ζήτημα της σταδιακής επέκτασης στο σύνολο των επιχειρήσεων της Κρήτης του κρίσιμου χρηματοδοτικού μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου για την Ανταγωνιστικότητα και την Εξωστρέφεια του νησιού. Σύμφωνα με τον πίνακα συνολικών στοιχείων πληρωμής Μεταφορικού Ισοδύναμου που αφορούν σε επιχειρήσεις (εντός δείγματος ελέγχου Α’ εξαμήνου 2021, καθώς και εντός και εκτός δείγματος ελέγχου Β’ εξαμήνου 2021), ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων επιχειρήσεων για την Π.Ε. Χανίων στις 183 με συνολικό ποσό πληρωμών 716.186 ευρώ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live