Μάθιου ΜαΚόναχι: Βρέθηκε στην Κρήτη και δεν θα πιστέψετε τι ζήτησε

Κανένα σχόλιο

Η Άρβη είναι ένα χωριό στον νότο του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη, πιο γνωστό για την παραλία του και την παραγωγή από μπανάνες, που ευνοείται από το μικροκλίμα της περιοχής.

Στην Άρβη πραγματοποιείται κάθε χρόνο και η γιορτή της μπανάνας που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, ντόπιους και τουρίστες.

Ανάμεσα στους τουρίστες που έδωσαν φέτος το παρόν στην περιοχή ήταν και ο Μάθιου ΜαΚόναχι με την γυναίκα του, Καμίλα, οι οποίοι επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας στην διάρκεια των διακοπών τους.

"Sponsored links"

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προσιτός, ζήτησε από τους ντόπιους να του δείξουν πως γίνεται το άρμεγμα της κατσίκας και όλη η διαδικασία ως την τυροκόμηση.

 

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live