20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Μάρδας για ξυλοδαρμό Βαρουφάκη: «Μήπως το επεδίωκε;» – Η συγγνώμη μετά την αδιανόητη ανάρτηση

Ημερομηνία:

«Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγγνώμη μου προς τον κ. Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής».

Με αυτά τα λόγια ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, ζήτησε συγγνώμη από τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 για την αδιανόητη ανάρτηση που αφορούσε στον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια.

Η ανάρτηση για την οποία ζήτησε συγγνώμη

«Φυσικά είμαστε με τον Γιάνη δίπλα του και μακριά από κάθε πράξη βίας που περιορίζει τις αυτονόητες ελευθερίες μας… Μια από τις συνιστώσες όμως της πολιτικής είναι η σύνεση με σκοπό την αποφυγή τέτοιων πράξεων και όχι την πρόκληση τους …», ανέφερε αρχικά. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

»Μήπως το επιδίωκε; Όταν είσαι πολιτικά στα κάτω σου, βρίσκεις τρόπους προβολής για να ανέβειςΌταν ξανατρώς ξύλο σε μέρος όπου έφαγες πριν χρόνια δεν είναι τυχαίο. Ίσως το προκαλείς για ευνόητους λόγους», συνέχισε.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 και πλέον υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κριθαρίδης, σχολίασε το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Θα είναι μετά από αυτές τις αδιανόητες αναρτήσεις υποψήφιος του @syriza_gr ο κ. Μάρδας κ. @atsipras στην Θεσσαλονίκη; Φανταζόμαστε κι ελπίζουμε πως όχι. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση της ηγεσίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και των πολιτών της Θεσσαλονίκης», έγραψε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...