Μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας κρίκετ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος του Κρίκετ σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα επισκεφθούν τα Χανιά, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, προκειμένου να παρουσιάσουν και με την προβολή οπτικοακουστικού υλικού, το  συγκεκριμένο άθλημα στους φορείς του Νομού μας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Περιφερειακού Μεγάρου, σήμερα Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 πμ.

Βράβευση του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Επίσης, και με αφορμή την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Πανελλήνια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, στο Στίβο του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

"Sponsored links"

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 13.00 μμ. στην αίθουσα συσκέψεων του Περιφερειακού Μεγάρου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live