17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

ΜέΡΑ25: Συγκάλυψη, επικοινωνιακά τρικ και καταστολή το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης

Ημερομηνία:

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός στέλνει τον κ. Γεραπετρίτη στα Τέμπη, στο σημείο του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, για να συνεχίσει το πλέξιμο του αφηγήματος του “ανθρώπινου λάθους”, ο ίδιος αποστέλλει επιστολή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας του επίσπευση των ερευνών οι οποίες θα πρέπει να γίνουν παράλληλα και πέρα από τις εργασίες της “Επιτροπής”» αναφέρει ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 σχετικά με το νέο επικοινωνιακό τρικ Μητσοτάκη, να στείλει επιστολή στον Ντογιάκο για να κάνει τα αυτονόητα στην ποινική έρευνα για τα Τέμπη.

«Αφού δηλαδή πρώτα, έστησαν το αφήγημα του “ανθρώπινου λάθους” -όπως διακήρυξε αρχικά κι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης- και στη συνέχεια έφτιαξαν μια Επιτροπή που θα διερευνήσει τα εγκλήματα στα οποία συνέβαλαν ακόμα και μέλη της επιτροπής, έρχονται τώρα, μετά και την υποκριτική συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη -η οποία συνοδεύτηκε από άγρια καταστολή-, τάχα μου δήθεν να ζητήσουν τάχιστη απόδοση ευθυνών από την Δικαιοσύνη» αναφέρει το ΜέΡΑ25.

«Προφανώς, πέραν όλων των άλλων νομίζουν πως ο κόσμος θα ξεχάσει ότι μετακλητός του μέχρι πρότινος Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Καραμανλή, ήταν ο γιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκου. Είναι σαφές λοιπόν, πως η όποια επικοινωνιακή διαχείριση κάνει η Κυβέρνηση απλώς επιτείνει την προειλημμένη τακτική της συγκάλυψης των εγκληματικών ευθυνών της σημερινής και των προηγούμενων Κυβερνήσεων του ξεπουλήματος, της υποβάθμισης και της αποψίλωσης των δημοσίων υποδομών της χώρας» προσθέτει και καταλήγει:

«Όταν δε, όλο αυτό το αφήγημα της Μητσοτάκης Α.Ε. συμπληρώνεται από μανιασμένους “δελτάδες” οι οποίοι πέφτουν με τα μηχανάκια πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος που διαδηλώνει κατά της συγκάλυψης του εγκλήματος της δολοφονίας των 57 νέων συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδικα στα Τέμπη, αντιλαμβανόμαστε όλες και όλοι τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης. Την διαβεβαιώνουμε όμως, πως η κοινωνία, η νεολαία, ο λαός μας, είναι αποφασισμένος. Δεν θα επιτρέψει καμία απολύτως συγκάλυψη, ούτε και καταστολή».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ