Μέσα σε χειροκροτήματα πολιτών η συμβολαιογράφος έφυγε από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου – Κανείς πλειστηριασμός δεν προχώρησε | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Οι πολίτες και αυτή τη βδομάδα ήταν εκεί, έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Και αυτή την Τετάρτη πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά από την πύλη και δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η διαδικασία παρά την έντονη παρουσία της αστυνομίας.

Η συμβολαιογραφός, έφτασε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τους πολίτες. Κάποιοι πιο ήρεμα και άλλοι πιο έντονα της ζήτησαν να φύγει λέγοντάς της χαρακτηριστικά: “δε μπορείς να βγάλεις αλλιώς λεφτά;”.

Αυτή, βρέθηκε σε αμηχανία, χαμογέλασε μια στιγμή, μετά όμως έσκυψε το κεφάλι και έφυγε από τον χώρο ενώ οι πολίτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και σε μπράβο.

"Sponsored links"

Νωρίτερα είχε αποχωρήσει και η δικαστική επιμελήτρια.

Το μήνυμα που επαναλάμβαναν πολλοί πολίτες ήταν ότι θα είναι εκεί μέχρι να ακυρωθούν οι πλειστηριασμοί για πάντα.

Να σημειώσουμε ότι και στο Ηράκλειο θα υπάρχει διακοπή μίας εβδομάδας και η διαδικασία θα επαναληγθεί με τον νέο χρόνο. Το ραντεβού των πολιτών παραμένει σταθερό. Κάθε φορά που υπάρχει διαδικασία συγκεντρώνονται στις 15.30 έξω από το χώρο των δικαστηρίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live