Μήνυμα νέου αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου Γεώργιου Λυμπινάκη: «Σταθερή επιδίωξη μου η αποτελεσματικότητα του αστυνομικού έργου»

Κανένα σχόλιο

Αλλαγές στην ηγεσία της Aστυνομίας στην Κρήτη έφεραν οι κρίσεις στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ που συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Έτσι λοιπόν, νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης τοποθετείται σύμφωνα και με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνου Σκούμα, ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γεώργιος Λυμπινακης ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Με αφορμή την προαγωγή του και την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ο Υποστράτηγος έδωσε το εξής μήνυμα στη δημοσιότητα:

"Sponsored links"

Με αφορμή την προαγωγή μου στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτησή μου στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναγνώριση του έργου μου όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για να συνεχίσω από την νέα υψηλή θέση ευθύνης που μου ανέθεσε.

Δεσμεύομαι ότι, θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με τον ίδιο ζήλο και την αφοσίωση τα νέα μου καθήκοντα και να φανώ αντάξιος της τιμής και της ευθύνης που αναλαμβάνω, δίπλα σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης, καθώς και τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μου.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους Φορείς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες των Χανίων για την αμέριστη στήριξη ,τη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους στις ανάγκες και τις προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας στον τομέα της ασφάλειας και γενικότερα της ποιότητας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Το έργο που επιτελέστηκε ήταν επιτυχημένο και αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που οφείλεται κατά κύριο λόγο, στις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες των συναδέλφων-συναδελφισσών μου, αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων και τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εξαίρετη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν σε κάθε κρίσιμο συμβάν.

Σταθερή επιδίωξη μου από την νέα μου θέση θα είναι η αποτελεσματικότητα του αστυνομικού έργου σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και ο σχεδιασμός ειδικών αστυνομικών δράσεων με στόχο τη διατήρηση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σας καλώ όλους και όλες, αρχές, πολίτες, συναδέλφους- συναδέλφισσες να εργαστούμε μαζί με ομοψυχία προκειμένου να προστατεύσουμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων, να ενισχύσουμε τις θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας μας και να εξασφαλίσουμε τις ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης στο νησί της Κρήτης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live