Μήνυση κατ’ αγνώστων από το Δήμο Χανίων για φθορά & κλοπή δημοτικής περιουσίας

Κανένα σχόλιο

“Black out” επικρατεί στο δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή του Σταυρού στο Ακρωτήρι, λόγω κλοπής και βανδαλισμού από επιτήδειους.Πιο συγκεκριμένα, σε όλο σχεδόν το τμήμα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, από το στρατιωτικό ραντάρ της περιοχής μέχρι το ξενοδοχείο “PERLE”, έχουν παραβιαστεί τα καλύμματα των φρεατίων και έχουν αφαιρεθεί τα υπόγεια ηλεκτρολογικά καλώδια με συνέπεια να μη λειτουργεί το δημοτικό δίκτυο των φωτιστικών σωμάτων.

Από το Δήμαρχο Χανίων κ. Μ. Σκουλάκη δόθηκε εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Εμμ. Κεμεσίδη να προχωρήσει σε άσκηση μηνύσεων κατ’ αγνώστων για φθορά και κλοπή δημοτικής περιουσίας, στο δε Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Κυκλοφορίας δόθηκε εντολή να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αποκατάσταση των φθορών και στην αντικατάσταση του αφαιρεθέντος εξοπλισμού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live