18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μίκης Θεοδωράκης: Στα Χανιά η κόρη του Μαργαρίτα για την κηδεία – Γιατί έλειπε από τη Μητρόπολη

Ημερομηνία:

Η απουσία της Μαργαρίτας, της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, από την τελετή αποχαιρετισμού στη Μητρόπολη Αθηνών προκάλεσε αίσθηση, η ίδια όμως δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα.

«Κανένα σχόλιο» απάντησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη όταν ρωτήθηκε γιατί έλειπε από τη Μητρόπολη Αθηνών. Έφτασε στα Χανιά χθες στα Χανιά όπου θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης.

Σε σύντομες δηλώσεις της στο Star, κατά την άφιξή της στα Χανιά, η ίδια ανέφερε ότι ο πόνος της είναι μεγάλος και το μόνο που τη νοιάζει είναι η ταφή του πατέρα της, αλλά και αυτή η ταφή να είναι αντάξια του μεγέθους του ονόματος του Μίκη Θεοδωράκη.

Φωτογραφία: cretapost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ