15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μαζίκη παρέμβαση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Ίλιον από το Κίνημα ενάντια στους Πλειστηριασμούς | Φωτός

Ημερομηνία:

Κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς δεν υπάρχει μόνο στην Κρήτη. Και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας οι πολίτες οργανώνονται και αντιστέκονται στο κύμα πλειστηριασμών ενάντια σε υπερχρεωμένους ή σε αδυναμία πολίτες από τράπεζες αλλά και εφορίες. Όμως, από όλους αυτούς τους αγώνες, λίγα μαθαίνουμε από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Μία τέτοια σημαντική και εξαιρετικά μαζική προσπάθεια εξελίσσεται και στο Ίλιον της Αττικής. “Ενιαίος Συντονισμός ενάντια στους Πλειστηριασμούς” είναι το όνομα που επέλεξαν να δώσουν οι πολίτες που συμμετέχουν και που προέρχονται από όλους τους χώρους που τάσσονται ενάντια στους πλειστηριασμούς, από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ., το Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο, το ΕΠΑΜ, αλλά και από δημοτικές παρατάξεις όπως το Αριστερό Σχήμα Ιλίου, η Αλληλέγγυα Πόλη και η Ανεξάρτητη Αντιμνημονιακή Κίνηση Πολιτών Ιλίου.

Μαζί τους και ανένταχτοι πολίτες που συμμετέχουν επειδή συμφωνούν στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Η λαϊκή απήχηση είναι μεγάλη και είναι χαρακτηριστικό ότι έκαναν παρέμβαση στην παρέλαση που έγινε στο Ίλιον, με τους πολίτες να τους καταχειροκροτούν.

Δείτε φωτογραφίες τόσο από την παρέμβαση στην παρέλαση στο Ίλιον όσο και από συνελεύσεις που πραγματοποιούν για να αποφασίζουν τη συνέχεια των δράσεών τους.

Το βέβαιο είναι ότι δεν είμαστε μόνο εδώ στην Κρήτη. Κι αλλού αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...