24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Μαζί οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της Κρήτης λένε «ΟΧΙ» στην κατάργηση οποιουδήποτε Εφετείου

Ημερομηνία:

Με κοινή ανακοίνωσή τους – μήνυμα προς όλες τις πλευρές, οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της Κρήτης εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους στην κατάργηση εφετείων ή πρωτοδικείων της χώρας.

Αναφέρουν πιο αναλυτικά:

Οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της Κρήτης είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στην κατάργηση οποιουδήποτε Εφετείου ή Πρωτοδικείου της Χώρας, η δε συγχώνευση Ειρηνοδικείων προϋποθέτει έναν ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των αρμοδίων φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που θα ανακύψουν, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιομορφίες κάθε περιοχής σε συνδυασμό με την ακώλυτη πρόσβαση των πολιτών στη δικαιοσύνη και τη λυσιτελή άσκηση του δικαιώματός τους για δικαστική προστασία.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Δ.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Δ.Σ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ         ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Δ.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ         ΘΩΜΑΣ ΛΕΧΩΒΙΤΗΣ

Δ.Σ. ΧΑΝΙΩΝ            ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΚΗΣ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ