Μαζεύει τις δηλώσεις της για απολύσεις όσων δεν εμβολιαστούν έπειτα κι από το διάστημα της αναστολής η Μιχαηλίδου

Κανένα σχόλιο

Τη συνήθη της τακτική ακολουθεί ακόμα μια φορά η κυβέρνηση σε μια λογική «φάσκω και αντιφάσκω», με την υφυπουργό Εργασίας αυτή τη φορά να τα γυρίζει αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα Τρίτη για «απολύσεις όσων δεν εμβολιαστούν και μετά το διάστημα της αναστολής». «Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος. Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση» δηλώνει.

Ανακοίνωση σχετικά με τις πρωινές της δηλώσεις ότι «θα απολύονται όσοι υπάλληλοι δομών αρνούνται να εμβολιαστούν έπειτα από την υποχρεωτική άδεια», στο πλαίσιο των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατηγοριών εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα, εξέδωσε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως αναφέρει: «Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος. Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση».

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται πως η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στο Open το πρωί της Τρίτης είχε απειλήσει με απόλυση όσους δεν εμβολιαστούν μετά το διάστημα της υποχρεωτικής άδειας. Όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση, όσοι εργαζόμενοι σε δομές δεν εμβολιάζονται, θα τίθενται σε αναστολή εργασίας από τις 16 Αυγούστου, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου, σε δεύτερη φάση, οι εργαζόμενοι που εμμένουν στην απόφασή τους να μην εμβολιαστούν θα κινδυνεύουν με απόλυση.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live