21.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μαθητές από την Κρήτη πήγαν εκδρομή και κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από… βουτιά στον Λευκό Πύργο

Ημερομηνία:

Αξέχαστη θα μείνει στους μαθητές της Γ Τάξης του Γυμνασίου Μαλίων αλλά και στους καθηγητές του σχολείου, η εκδρομή που πραγματοποίησαν στην Θεσσαλονίκη…

Ο λόγος, το ατύχημα που είχαν σήμερα δύο μαθήτριες, όταν και παρά τις συστάσεις των καθηγητών, ενοικίασαν τετράτροχο ποδήλατο δυο θέσεων, και καθότι δεν ήξεραν να οδηγούν, έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν στη θάλασσα στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, κοντά στον Λευκό Πύργο.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ καλά στην υγεία τους, ωστόσο παραμένουν προληπτικά για νοσηλεία. Μαζί με τις μαθήτριες βρίσκεται και ο διευθυντής του σχολείου ενώ οι υπόλοιποι εκδρομείς επιστρέφουν σήμερα στην Κρήτη, όπως ήταν προγραμματισμένο εξ αρχής.

Όπως είπε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Γιάννης Καραγιαννίδης, επικοινώνησε μετά το συμβάν τόσο με τον διευθυντή του σχολείου όσο και με τις μαθήτριες προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά και για να μάθει τις λεπτομέρειες του ατυχήματος που σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού για το συμβάν

“Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση δυο ανήλικων κοριτσιών στη θαλάσσια περιοχή “Νέας Παραλίας” Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ωστόσο, τα δυο ανήλικα κορίτσια εξήλθαν με ίδιες δυνάμεις από τη Θάλασσα, ενώ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Αχέπα”.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.”

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Κισάμου: Στήριξη στον Δημήτρη Ανθούση

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Κισάμου κατά την τακτική...

Τα νέα μέτρα για τη σχολική βία είναι η καταδίκη των παιδιών

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, η βία, η εγκληματικότητα με ανήλικα θύματα ληστείας,...

Κομισιόν: Η Ελλάδα να διασφαλίσει το αδόμητο 100 μέτρων στον αιγιαλό

Την απάντησή του, εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απέστειλε...