14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: O Γιάννης Αγγελάκας θα μοιραστεί την σκηνή μαζί με τους Sisters of Mercy στο Chania Rock Festival!

Ημερομηνία:

Το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, εκεί στα τέλη του Ιούλη.

Ως γνωστόν στα πλαίσια του 20ου Chania Rock Festival και μετα από δύο έτη αναβολών λόγω της πανδημίας, στα Χανιά στις 31 Ιουλίου θα δώσουν μεγάλη συναυλία οι θρυλικοί Sisters of Mercy. Όμως δε θα είναι μόνοι τους. Μαζί τους θα είναι και ο Γιάννης Αγγελάκας ο οποίος επιστρέφει 8 χρόνια μετά στο Chania Rock Festival, αυτή τη φορά με τους 100οC ! Θα παρουσιάσει ένα δίωρο set-φωτιά λίγο πριν μοιραστεί τη σκηνή με τους θρυλικούς The Sisters Of Mercy!

Σημειώνουμε ότι στη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, στις 1 Αυγούστου, θα εμφανιστούν ως headliners στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου οι 1000mods!

Oι 1000MODS είναι το συγκρότημα που αναβιώνει τον rock ήχο των ένδοξων 90s με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Το ντεμπούτο τους, “Super van vacation”, θεωρείται από τους κλασικότερους heavy rock δίσκους όλων των εποχών κι έχουν περιοδεύσει εκτενώς ανά τον κόσμο έχοντας ανέβει στη σκηνή πάρα πολύ μεγάλων φεστιβάλ, όπως το Hellfest, το Copenhell ή το Desertfest.

Κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, προξενεί φρενίτιδα στον κόσμο και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στη σκηνή του Chania Rock Festival 2022

Την ίδια μέρα εμφανίζονται οι PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (το συγκρότημα του θρυλικού κιθαρίστα των Motorhead) και ο BLAZE BAYLEY (ex-Iron Maiden) καθώς και 2 ακόμα συγκροτήματα, σε μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά event που θα  έχουν γίνει ποτέ στην Κρήτη.

Έρχεται το διήμερο 31/7-1/8 για τα 20 χρόνια του C.R.F.

Σημειώνουμε ότι η προπώληση ξεκίνησε: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets όμως ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθεί θα διαμορφωθεί με βάση τους εκάστοτε υγειονομικούς κανόνες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ