19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Στο σκαμνί γιατρός για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού

Ημερομηνία:

Εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης

Σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου, αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης για την υπόθεση του γιατρού ο οποίος κατηγορείται ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε ασελγήσει σε βάρος τού – τότε – ανήλικου γιου της πρώην συζύγου του.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στην προηγούμενη συνεδρίαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου για την υπόθεση, έλαβαν χώρα η απολογία του κατηγορούμενου, αλλά και η αγόρευση του εισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, ο οποίος πρότεινε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος.

Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο γιατρός αρνήθηκε πεισματικά, κατά την απολογία του, τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι αγαπούσε τον φερόμενο παθόντα, ότι δεν τον ξεχώριζε από τα παιδιά του, καθώς κι ότι δε θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να του έχει κάνει κακό. «Έχω καταστραφεί… Έχει καταστραφεί η ζωή μου…» είπε, ακόμη, στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 16 ετών. Ωστόσο, δεν είχε οδηγηθεί τότε στη φυλακή, καθώς η Έδρα είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του υπό όρους. Πάντως, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδονται και διακηρύσσει ότι είναι αθώος.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...