Μαξίμου κατά υπερσυντηρητικών κύκλων

Κανένα σχόλιο

Υπερσυντηρητικοί κύκλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το μνημόνιο πέθανε και οι πολιτικές λιτότητας δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, καταγγέλλουν στο Μαξίμου. Κάνουν λόγο για εντεινόμενες επικοινωνιακές πιέσεις.

Αναλυτικά, σχολιάζοντας το μπαράζ δηλώσεων ευρωπαίων αξιωματούχων και απαισιόδοξων σεναρίων στον διεθνή τύπο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της, κύκλοι στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για επικοινωνιακές πιέσεις που στοχεύουν στο να αποδεχθεί η κυβέρνηση υφεσιακά μέτρα, όπως περικοπή μισθών και συντάξεων και ομαδικές απολύσεις.

Παράλληλα, διαψεύδουν ότι το πρόβλημα της διαπραγμάτευσης είναι ότι η Ελλάδα δεν καταθέτει λεπτομερείς λίστες, επεξεργασμένες προτάσεις και χρονοδιαγράμματα.

"Sponsored links"

Διαβεβαιώνουν δε ότι η κυβέρνηση δεν θα υπερβεί τις «κόκκινες γραμμές» της και κατηγορεί «υπερσυντηρητικούς κύκλους σε Ελλάδα και εξωτερικό» ότι αρνούνται να δεχτούν την πραγματικότητα, ότι δηλαδή «το μνημόνιο πέθανε και οι πολιτικές λιτότητας δεν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα».

Αδιέξοδη η πολιτική τους

Αντί, λοιπόν, να διαρρέουν, επιχαίροντας, σενάρια περί χρεοκοπίας ας συνειδητοποιήσουν, επιτέλους, το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η πολιτική τους, πολλώ δε μάλλον που η Ελλάδα πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της, χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Αύγουστο του 2014, καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live