17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Μαρία Τζομπανάκη: Ο ρόλος της στον Σασμό, τα χρόνια στην Αμερική και οι αποφάσεις που μετάνιωσε

Ημερομηνία:

Στις αποφάσεις που την οδήγησαν στην καριέρα που έχει σήμερα, αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Μαρία Τζομπανάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός που έχει αγαπήσει το κοινό μέσα από τον ρόλο της «Καπετάνισσας» στον «Σασμό» αναφέρθηκε και στην επιλογή της να ζήσει κάποια χρόνια στην Αμερική.

«Ωραία είναι η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Περνούσα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί, ήθελα να έρθω εδώ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, μπαίνουν από την αρχή κάποιοι κώδικες που πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση, όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο πράγμα που έκανα ήταν να φύγω από την πατρίδα μου και από τον γιο μου»

Οι αποφάσεις που μετάνιωσε

Ωστόσο, η ηθοποιός ανέφερε πως έχει πάρει φυσικά και αποφάσεις που τελικά, μετάνιωσε. «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα, γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν. Άργησα μετά, να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μίλησε παρακάτω για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί και αναφέρθηκε σε μια πρόταση που σκέφτεται να υλοποιήσει.

«Μου έχουν πει κάτι, συζητάω αυτόν τον καιρό, δεν κάνει να το πω, όμως θα το μάθετε σύντομα. Νομίζω ότι θα το κάνω, είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα project συναισθήματος και λόγου, μου πάει. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που είναι παρών σε αυτά που συμβαίνουν και δεν ντρέπεται, μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα ακόμα, δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί δεν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο ακόμα», εξήγησε.

Όσο για την οικογένειά της, η Μαρία Τζομπανάκη είπε: «Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου και η Γεωργία μου. Το γύρας δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι εδώ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ