17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Μαρία Τζομπανάκη: “Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί”

Ημερομηνία:

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στον «Σασμό», στη συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά και στη μεγάλη της αγάπη, την Κρήτη. Η ηθοποιός αποκάλυψε παράλληλα πως από το 1999 έχει φτιάξει το μνήμα της, στον τόπο καταγωγής της.

«Το περίμενα ότι ο Σασμός θα έχει τεράστια αποδοχή. Το έλεγα στον παραγωγό μας και μου έλεγε πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ τηλεοπτική επιστροφή. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Αν έλειπα και την έβλεπα αυτή τη δουλειά, θα έλεγα “γιατί λείπω εγώ”; Είναι δώρο ζωής που παίζω με τον γιο μου. Δεν έβλεπα πολύ τηλεόραση όσο έλειπα. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει όριο στα ριάλιτι» είπε σχετικά με τη συμμετοχή της στον «Σασμό» η Μαρία Τζομπανάκη.

Όταν στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για την Κρήτη, αποκάλυψε: «Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Έχουμε οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Εγώ θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο».

FThis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...