Μαρκογιαννάκης στο zarpa.gr: «Είμαι εδώ και τους καλώ όλους να είναι συνεργάτες μου, για το καλό του Δήμου Χανίων»

Κανένα σχόλιο

«Είμαι εδώ και τους καλώ όλους, να είναι συνεργάτες μου, για το καλό του Δήμου Χανίων.»Τη σαφή του πρόθεση να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χανίων εξέφρασε με την παραπάνω δήλωση του στο zarpa.gr ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ και αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μάλιστα είπε ότι σέβεται απόλυτα την φιλοδοξία του κάθε Χανιώτη να γίνει Δήμαρχος, σημειώνοντας παράλληλα δεν σκοπεύει να μπει σε καμία διαδικασία στείρας αντιπαράθεσης «με όλους τους φίλους, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν Δήμαρχοι . Η εμπειρία έχει διδάξει πως βλάπτει τους πάντες.»

Αναλυτικά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε στο zarpa.gr:

"Sponsored links"

«Σέβομαι απόλυτα την φιλοδοξία του κάθε Χανιώτη να γίνει Δήμαρχος.

Πιστεύω  ότι η συμμετοχή θα είναι χρήσιμη.

Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να μπω σε στείρα αντιπαράθεση, με όλους τους φίλους, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν Δήμαρχοι.

Η εμπειρία έχει διδάξει πως βλάπτει τους πάντες.

Είμαι εδώ και τους καλώ όλους, να είναι συνεργάτες μου, για το καλό του Δήμου Χανίων.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live