Μεγάλη ανταπόκριση του ευρωπαϊκού κοινού στην προβολή της Κρήτης μέσα από το National Geographic

Κανένα σχόλιο

στρατηγική συνεργασία που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Κρήτης με το βραβευμένο διεθνές δίκτυο προβολής αναδεικνύει τις τέσσερις περιοχές UNESCO (Σαμαριά, Ψηλορείτη, Αστερούσια Σητεία) σε πρεσβευτές του νησιού 

Μεγάλη ανταπόκριση καταγράφει το ευρωπαϊκό κοινό στην προβολή της Κρήτης μέσα από το National Geographic μέσα από το έργο με τίτλο «Branding Περιοχών UNESCO Κρήτης», στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Κρήτης με το βραβευμένο διεθνές δίκτυο προβολής, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι τέσσερις περιοχές UNESCO (Σαμαριά, Ψηλορείτη, Αστερούσια Σητεία). 

Το Φαράγγι της Σαμαριάς και τα Αστερούσια Όρη είναι αναγνωρισμένα ως Αποθέματα της Βιόσφαιρας της UNESCO ενώ ο Ψηλορείτης και η Σητεία είναι αναγνωρισμένες περιοχές ως Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO.

"Sponsored links"

Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το National Geographic περιλαμβάνει σειρά καταχωρήσεων στο ιστορικό περιοδικό, την διαδικτυακή προβολή δύο αναλυτικών αφιερωμάτων στην αυθεντική Κρήτη μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Nat Geo καθώς και την προβολή οπτικοακουστικού υλικού πάντα για τις 4 περιοχές πρεσβευτές στο σύνολό της της ενδοχώρας της Κρήτης στο τηλεοπτικό κανάλι του Nat Geo.

Η προβολή πραγματοποιείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κρήτης,  έργο με τίτλο Branding Περιοχών UNESCO Κρήτης, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης Περιοχών UNESCO Κρήτης και υλοποιείται μέσα από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κρήτης.

Με αφορμή την εξέλιξη της συνεργασίας της Περιφέρειας με το National Geographic ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και σε συνέχεια συνάντησης εργασίας με τον ειδικό σύμβουλο Δημήτρη Μιχελογιάννη, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της δράσης που εξελίσσεται, η οποία ήδη μετράει πολύ υψηλά μεγέθη ανταπόκρισης από τους αναγνώστες και ακολούθους του National Geographic στις αγορές στόχους που έθεσε η Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο. Στο πλαίσιο του έργου μάλιστα οι δράσεις προβολής και ανάδειξης των περιοχών UNESCO της Κρήτης σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των 4 περιοχών θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του 2023. 

Στις αρχές του επόμενου έτους θα αρχίσει να εξειδικεύεται το πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση της Περιφέρειας που θα αφορά τόσο τις 4 περιοχές (Σαμαριά, Ψηλορείτης, Αστερούσια, Σητεία) όσο και σειρά εμβληματικών πολιτιστικών χώρων της Κρήτης. 

Διαδικτυακά αφιερώματα 

Τα δύο αναλυτικά διαδικτυακά αφιερώματα του National Geographic για τις αναγνωρισμένες από την UNESCO περιοχές της Κρήτης είναι προσβάσιμα μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους.

https://www.nationalgeographic.com/travel/slideshow/paid-content-culture-creates-history

https://www.nationalgeographic.com/travel/slideshow/paid-content-contrasting-landscapes-worlds-of-adventure

Επισυνάπτονται επίσης φωτογραφίες από τις καταχωρήσεις για τις 4 περιοχές στα τεύχη Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2022 του National Geographic καθώς και κάποια ενδεικτικά screenshots από την καμπάνια προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Sponsored links"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live