Μεγάλη η βοήθεια που συγκεντρώθηκε για τους σεισμόπληκτους και από την ΠΕΔ και τους ΟΤΑ της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περισυλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης και τους Δήμους της Κρήτης σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε βρίσκεται ήδη στον χώρο της μεταφορικής ΙΜΕ Κρήτης, από όπου θα προωθηθεί προς τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Για το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας αυτής, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Sponsored links"

Η συγκινητική κινητοποίηση των συμπολιτών μας αλλά και των Δήμων με την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης με αισθήματα αλληλεγγύης, αγάπης και ανθρωπιάς προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και Συρίας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης ευχαριστεί θερμά τους πολίτες, τα οργανωμένα σύνολα της κοινωνίας, τις επιχειρήσεις αλλά και τους ΟΤΑ της Κρήτηςγια την άμεση και συγκινητική ανταπόκριση.

*Οι απομακρυσμένοι Δήμοι της Κρήτης οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραδώσουν το σύνολο της ανθρωπιστικής βοήθειας μπορούν να το παραδώσουν μέχρι μέχρι αύριο στις 11 π.μ. στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής ΙΜΕ Κρήτης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live