Μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στις 19 Ιουνίου στην Αθήνα

Κανένα σχόλιο

Στις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι συνταξιούχοι από τη μία άκρη της Ελλάδας μέχρι την άλλη, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

Τα Χανιά, πρωτοπόρα όπως πάντα στον αγώνα, θα δώσουν κι αυτή τη φορά το αγωνιστικό τους παρόν στη συγκέντρωση, όπου θα συμμετέχουν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ.

Οι συνταξιούχοι όλης της χώρας θα διαμαρτυρηθούν και θα υψώσουν όλοι μαζί ενωμένοι, φωνή απόγνωσης ενάντια στα συνεχιζόμενα σκληρά μέτρα εξόντωσης σε βάρος τους.

"Sponsored links"

Αναγκάζονται για μια ακόμα φορά να κατέβουν στους δρόμους γιατί δεν αντέχουν άλλο, ύστερα από τις απανωτές περικοπές στις συντάξεις τους, την κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων μας, την άγρια φορολογία, τα δυσβάσταχτα χαράτσια, την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, την διάλυση και την εμπορευματοποίηση της υγείας και την κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής ασφάλισης. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους απόμαχους της ζωής στην απελπισία και τους καταδικάζουν σε αργό θάνατο

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεσηκωθούμε όλοι μας, γιατί η κυβέρνηση παρόλες τις διαμαρτυρίες μας, συνεχίζει την άγρια και ανελέητη επίθεση εναντίον μας.

–          Μειώνουν ξανά και οδηγούν στην κατάργηση τις επικουρικές συντάξεις από τον ερχόμενο Ιούλιο.

–          Έρχονται και νέες περικοπές στις κύριες συντάξεις.

–          Μας οδηγούν στην φτώχεια, την εξαθλίωση και μας καταδικάζουν σε θάνατο.

Εμπρός όλοι μαζί στο δρόμο του αγώνα

Απαιτούμε:

–          Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας.

"Sponsored links"

–          Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι

–          Δημόσια, δωρεάν υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

 Το Δ.Σ. της Ένωσης Συν/χων ΙΚΑ ν. Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις