19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μεσογειακοί αγώνες: Χρυσό η Κυδωνάκη στο καράτε, χάλκινο ο Πρεβολαράκης στην πάλη

Ημερομηνία:

Δύο ακόμα μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ομάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν με την Κέλλυ Κυδωνάκη να κατακτά το χρυσό στα +68 κιλά στο καράτε και τον Γιώργος Περβολαράκη το χάλκινο στα 77κ. της Ελληνορωμαϊκής.

Ακόμα δύο μετάλλια κατέκτησε η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας.

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κέλλυ Κυδωνάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν η ευχάριστη έκπληξη της ημέρας καθώς με δύο νίκες έφτασε στον τελικό όπου αντιμετώπισε την Μαυροβούνια Γιοβάνοβιτς την οποία κέρδισε με 2-1, στα +68 κιλά του καράτε.

Το δεύτερο μετάλλιο της ημέρας και τρίτο συνολικά ήρθε από τον Γιώργο Πρεβολαράκη. Ο 31χρονος Έλληνας πρωταθλητής στον αγώνα για το βάθρο στα 77 κιλά της Ελληνορωμαϊκής αντιμετώπισε τον 20χρονο Αιγύπτιο Εμάντ Αμπουλεάτα. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και κρίθηκε υπέρ του Πρεβολαράκη με σκορ 3-3, καθώς ο Έλληνας ήταν αυτός που κέρδισε ένα διπλό, ενώ αντίπαλός του είχε μόνο μονούς πόντους.

Από εκεί και πέρα, στα 125 κιλά της ελευθέρας ο Κώστας Αλεξανδρίδης την Τρίτη (28/6) θα αγωνιστεί απέναντι στον Αυγύπτιο Γιουσίφ Χεμιντά με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νίκος Βλαντός στα 57 κιλά της ελευθέρας αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες και γνώρισε ισάριθμες ήττες, ενώ την Κυριακή (26/6) ο Νίκος Ντούνιας δεν τα κατάφερε και έχασε από τον Τούρκο Γιλντιρίμ και τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ στα 130 κιλά της Ελληνορωμαϊκής.

Την Τρίτη (28/6) θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους η Μαρία Πρεβολαράκη στα 53 κιλά και η Στεφανία Ζαχείλα στα 76 κιλά.

sport24.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...