Μετά τα δάκρυα, και τον κακο χαμό… εμφανίστηκαν και χορηγοί για τον Ιακωβίδη!

Κανένα σχόλιο

Η τεράστια δημοσιότητα που έλαβε το θέμα με τον Θοδωρή Ιακωβίδη φαίνεται ότι τελικά δημιούργησε αρκετό ενδιαφέρον ώστε να εμφανιστουν και χορηγοί.

Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για την επικοινωνία με χορηγούς που είχε ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά την απόφαση του να σταματήσει τον αθλητισμό επειδή δεν αντέχει άλλο αφού η εικόνα του πρωταθλητή της άρσης βαρών με τα βουρκωμένα μάτια, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Πλέον μετά από τις κινήσεις αυτές, είναι πολύ πιθανό ο Θοδωρής Ιακωβίδης να αλλάξει την απόφαση του και να συνεχίσει για το Τόκιο, αρκεί να καλυφθεί στα ζητήματα που έθεσε.

"Sponsored links"

Το θέμα βεβαίως είναι τι γίνεται με τη συντριπτική πλειοψηφία τόσων άλλων Ελλήνων πρωταθλητων που παραμένουν στην αφάνεια και διχως καμία στήριξη. Άραγε, τι πρέπει να συμβεί για να λάβουν της στήριξης που αξίζουν; Να παραιτηθούν και αυτοί από την άθληση;

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live