Με απειλές και με ονόματα ηγετών της Εθνικής Αντίστασης ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Υπογράφοντας με τα ονόματα ηγετικών στελεχών του Κομμουνιστικού Κόμματος και της Εθνικής Αντίστασης του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ αναλαμβάνουν την ευθύνη οι άγνωστοι υπαίτιοι της εμπρηστικής επίθεσης στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Ηράκλειο.

Ο εμπρησμός έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους απεργούς πείνας συνεχίζουν τον αγώνα τους και προς ικανοποίηση των αιτημάτων τους, ενώ στο κείμενο υπάρχουν και απειλές προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση με τα εξής λόγια: “ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ…”

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή, λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα, είχε ξεσπάσει φωτιά στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται στην πλατεία Κορνάρου, στο Ηράκλειο. Στο κατάστημα επίσης προκλήθηκαν καταστροφές.

"Sponsored links"

Η πυρκαγιά, κατασβέστηκε μετά την παρέμβαση δύναμης 7 ανδρών της Πυροσβεστικής.

Στο κείμενο ανάληψης της ευθύνης σημειώνονται τα εξής:

Την Κυριακή 5/3 ξημερώματα Δευτέρας πυρπολήσαμε το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο στην Πλ. Κορνάρου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αύτη ήταν μια κίνηση αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας από 2/3/2015 προς ικανοποίηση των εξής :

  • Την καταργηση του άρθρου 187 και 187
  • Την καταργηση της επιβαρυντικής διάταξης για την πράξη που τελέστηκε με καλυμμένα χαρακτηριστικά («κουκουλονόμο»)
  • Την καταργηση των φυλακών τύπου Γ. και των ειδικών συνθηκών κράτησης
  • Την κατάργηση της εισαγγελικής διάταξης που επιβάλλει τη βίαιη λήψη του DNA
  • Την πρόσβαση κι ανάλυση του γενετικού δείγματος από πραγματογνώμονα βιολόγο της εμπιστοσύνης τους κατηγορουμένου, αν το επιθυμεί
  • την κατάργηση της ανάλυσης δειγμάτων που εμπεριέχεται μίγμα γενετικού υλικού άνω των δύο ατόμων
  • Την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού προκειμένου να μπορεί να λάβει τη νοσηλεία που χρειάζεται.υγ.

ΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ…..

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΗΜΑΣ (ΣΑΜΑΡΙΝΙΩΤΗΣ)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΛΑΡΑΣ(ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ)

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣΕ.Α.Μ. – Ε.Λ.Α.Σ.

Η φωτό από candianews.gr

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live