Με απόφαση Βαρουφάκη: Νέοι εκπρόσωποι του Δημοσίου στα ΔΣ Eurobank, Εθνικής & Πειραιώς

Κανένα σχόλιο

Νέους εκπροσώπους του Δημοσίου στα Διοικητικά Συμβούλια των Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς διόρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης

Στην Eurobank, σε συνέχεια της αποδοχής από τον υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του Δημητρίου Γεωργούτσου από τη θέση του εκπροσώπου του Δημοσίου, τοποθετείται η Χριστίνα Γ. Ανδρέου ως εκπρόσωπος με θητεία που άρχισε στις 6 Μαρτίου 2015, με τη δημοσίευση της εν λόγω απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στην Εθνική Τράπεζα, σε συνέχεια της αποδοχής από τον υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του Αλέξανδρου Μακρίδη από τη θέση του εκπροσώπου του Δημοσίου, τοποθετείται στο ΔΣ η Αγγελική Σκανδαλιάρη.

"Sponsored links"

Στην Τράπεζα Πειραιώς σε συνέχεια της αποδοχής από τον υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του Αθανάσιου Τσούμα από τη θέση του εκπροσώπου του Δημοσίου, τοποθετείται ο Γεράσιμος Τσιαπάρας.

left.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις