Με βίντεο η Έλβη Στασσινού μιλά για την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η Έλβη Στασσινού με κείμενο και βίντεο αναφέρεται στην υποψηφιότητά της με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά:

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που θα είμαι υποψήφια βουλευτής Χανίων, με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια, παρέμεινα σταθερή στην παράταξη μας, παρά τις δύσκολες στιγμές και τους κλυδωνισμούς που έπρεπε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

"Sponsored links"

Δεν δίστασα να συμμετέχω χωρίς δεύτερη σκέψη στην πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση του έτους 2015. Πιστεύω στις αρχές και στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο ανταποκρίνεται καταλληλότερα στο ευρωπαϊκό ιδεώδες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το πρόγραμμα μας, το οποίο είναι άριστα μελετημένο, θα οδηγήσει στην σταδιακή ανάπτυξη, με νέες δουλειές, οι οποιες θα είναι αποτέλεσμα μείωσης της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Σε ένα κοινωνικό κράτος για όλους τους πολίτες, που θα στηρίξει πανω από όλα την ελληνική οικογένεια. Γιατί θέλουμε τους Έλληνες στην πατρίδα μας και όχι μετανάστες σε άλλες χώρες από εξαναγκασμό.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι θα τα καταφέρουμε!

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο για όσους δεν με γνωρίζετε. Ο αγώνας ξεκινάει…”

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις