16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Με δίπλωμα από το …ίντερνετ ο καπετάνιος του δουλεμπορικου στην Ιεράπετρα

Ημερομηνία:

Μέσω …Ίντερνετ έναντι 50 ευρώ είχαν πάρει το δίπλωμα τους ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του πλοίου Baris με τους 700 παρανόμους μετανάστες, αποκαλύπτει ο τουρκικός τυπος, μαζί με την πληροφορία ότι οι δουλέμποροι είχαν πάρει από τους παράνομους μετανάστες 8.000 δολάρια για το κάθε άτομο!

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα oι παράνομοi μετανάστες είναι από τη Συρία, το Αφγανιστάν και την Αφρική, επιβιβάστηκαν στο πλοίο Baris από την Αίγυπτο και ταλαιπωρήθηκαν επί 3 εβδομάδες στη Μεσόγειο νηστικοί και διψασμένοι, ενώ υπήρχαν, μεταξύ αυτών, πολλές γυναίκες και παιδιά. Το πλοίο παρουσίασε βλάβη νότια της Κρήτης.

Σημειώνεται επίσης ότι αρμόδιος της εταιρείας που ανήκε το πλοίο στην Κωνσταντινούπολη είπε πως ο Σύρος καπετάνιος Alaani είχε ενοικιάσει το πλοίο εν ονόματι ελληνικής εταιρείας την 1η Νοεμβρίου.

onalert.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ