Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Χανίων στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Δήμος Χανίων στην 37η Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA», που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου 2022. , συμμετέχονταςως συνεκθέτης στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης.

Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού,Νεκτάριος Ψαρουδάκης, όπου πραγματοποίησεσειρά στοχευμένων επαγγελματικών επαφών και συναντήσεων, με σκοπό την παρουσίαση και προβολή του τουριστικού προφίλ του Δήμου Χανίων. Τον Αντιδήμαρχο συνόδευσεο ΕιδικόςΣυνεργάτης του Δημάρχου Χανίων σε θέματα Τουρισμού, Εμμανουήλ Ντουκάκης,

Ο κ. Ψαρουδάκηςκατά η διάρκεια της παραμονής του στην Έκθεση, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Τομεάρχη Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Θάνο,όπου συζητήθηκανθέματα επισκεψιμότητας και ανάπτυξης κοινών στόχων τουριστικού ενδιαφέροντος μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Χανίων.

"Sponsored links"

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με μεγάλα τουριστικά γραφεία, touroperators, δημοσιογράφους και εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης ενώ έγιναν επαφές και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τον τουρισμό με φορείς και ιδιώτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Σημειώνεται πως,  στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 335 εκθέτες από 18 χώρες ενώ στο τριήμερο διεξαγωγής της, πραγματοποιήθηκαν πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις με θεματικές παρουσιάσεις και ημερίδες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live