Με μεγάλη αποχή οι εκλογές στους δήμους των Χανίων για την ανάδειξη αντιπροσώπων των εργαζόμενων στο 48ο τακτικό συνέδριο της ομοσπονδίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κανένα σχόλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στους ΔΗΜΟΥΣ του Νομού ΧΑΝΙΩΝ

Την Πέμπτη 14 Απριλίου διεξήχθησαν στους Δήμους του Νομού Χανίων εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων των εργαζόμενων στο 48ο τακτικό συνέδριο της ομοσπονδίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Στην εκλογική διαδικασία, που διεξήχθη σε πέντε Δημαρχεία (Χανίων, Αποκορώνα, Πλατανιά, Κισάμου και Παλαιόχωρας) συμμετείχαν δυστυχώς  μόνο συνάδελφοι-ες με σύμβαση εργασίας μόνιμου και αορίστου χρόνου, αποκλείοντας εκατοντάδες συνάδελφους που με επισφαλείς επαναλαμβανόμενες συμβάσεις ορισμένου χρόνου δουλεύουν εδώ και χρόνια όμηροι στους Δήμους, τα νομικά τους πρόσωπα και τις  επιχειρήσεις.

Η αποχή δυστυχώς ήταν μεγάλη.

"Sponsored links"

Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

Από 744 συναδέλφους-ες ψήφισαν οι 448  (συνολικό ποσοστό αποχής 40%)  και εκλέχθηκαν έξι συνάδελφοι-ες που θα συμμετέχουν στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 4,5 και 6 Μαΐου στη Χαλκιδική.

4 αντιπροσώπους εξέλεξε η ΔΑΣ-ΟΤΑ και 2 αντιπροσώπους εξέλεξε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

Με αλφαβητική σειρά εκλέχθηκαν οι ακόλουθοι συνάδελφοι-σες:

Αναστασάκης Κώστας- ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ( ΔΑΣ-ΟΤΑ)

Γιαννουλάκη Αθήνα- ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ)

Κοπάσης Σταύρος- ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ( ΔΑΣ-ΟΤΑ)

Μαθιουδάκη Χρυσούλα -ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ( ΔΑΣ-ΟΤΑ)

Πατσουράκη Ηλέκτρα- ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ( ΔΑΣ-ΟΤΑ)

"Sponsored links"

Πριναράκης Ζωή- ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ)

Ενωμένοι ως οφείλουμε, προχωράμε με μόνο αντίπαλο τα μεγάλα  προβλήματα των εργαζόμενων στους Δήμους .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live