Με συμμετοχή πολλών πολιτών η ανοιχτή συνέλευση στην αυλή του κτιρίου της Μεραρχίας – Πώς έγινε η επιχείρηση επανακατάληψης | Φωτός+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Σήμερα μετά από πολλους μήνες, πολλοί Χανιώτες επισκέφθηκαν ξανά την αυλή του κτιρίου της Μεραρχιας Κρήτης με την πανοραμική θέα πάνω απο το Λιμάνι Χανίων. Η αιτία; Η επανακατάληψη του κτιρίου από αναρχικούς που οδήγησε στο άνοιγμα της πρόσβασης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης της εφημερίδας αρκετοί Χανιώτες βρέθηκαν στην αυλη του κτιρίου για να συμμετάσχουν στην ανοικτή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 5 το απόγευμα ενώ ήδη γίνονται εργασίες καθαριότητας του κτιρίου αφού λόγω της πολύμηνης εγκαταλειψής του βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Πάντως, αρκετοί τονίζουν ότι η κατάληψη οφείλει να συνεχιστεί μονο κι εφόσον υπάρχει η απαραίτητη στήριξη και συμμετοχή πολιτών.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Σημειώνουμε οτι σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελιδα Αυτοοργανωμένοι Δημόσιοι Χώροι από την επιχείρηση επανακατάληψης φαίνεται οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ν’ αποχωρούν από το σημείο που φυλάσσανε λόγω της περικυκλωσής τους από μεγάλο αριθμό διαδηλωτών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live