Με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες, παιδικές ζωγραφιές στολίστηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με χαρούμενες χριστουγεννιάτικες, παιδικές ζωγραφιές στολίστηκαν οι τοίχοι του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, πλημμυρίζοντας τον χώρο με χρώμα και ζωντάνια τις γιορτινές μέρες.

Συγκεκριμένα, οι χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και φωτογραφίες παιδιών που στόλισαν πέρυσι την είσοδο του Δημαρχείου, μετατράπηκαν σε μεγάλους πίνακες που φέρνουν  μια νότα παιδικής αισιοδοξίας και τοποθετήθηκαν στο φουαγιέ του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ώστε να φέρουντους ηλικιωμένους πιο κοντά στα παιδιά της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, Γιάννης Σημαντηράκης τόνισε πως «πρόκειται για μια ακόμα δράση που στόχο έχει να δώσει ένα μήνυμα στους ηλικιωμένους μας, ότι η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους και αυτές τις γιορτινές μέρες».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live