Μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος σε υπαλλήλους της Περιφέρειας προαναγγέλλει με εξώδικο κάτοικος του Αζωγυρέ

Κανένα σχόλιο

Την υποβολή μηνύσεων για παράβαση καθήκοντος κατά των αρμοδίων υπαλλήλων της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ανακοινώνει με εξώδικο που κατέθεσε, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αζωγυρέ, Ευτύχης Κουκουτσάκης, με αφορμή τις «αυθαίρετες» όπως ενδεικτικά επισημαίνει «αλλοιώσεις του τοπίου θα προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα στις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις», εξαιτίας του μπαζώματος του ποταμού από τον ανάδοχο εργολάβο.

Στην εξώδικη διαμαρτυρία του, ο κ. Κουκουτσάκης επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια των εν εξελίξει εργασιών παραβιάζονται πλήθος νομοθετικών διατάξεων στα πλαίσια και όρια του αυτοφώρου όπως:

"Sponsored links"

 

Α) Εκτελούνται εργασίες που καταστρέφουν δασική έκταση και βλάστηση (κυπαρίσσια, πλατάνους κλπ) με τη Διεύθυνση Δασών Χανίων να μην προβαίνει σε έλεγχο.


Β) Τίθεται ένεκα των ανεξέλεγκτων εκρήξεων, σε κίνδυνο η ζωή των κατοίκων ακόμα και μικρών παιδιών και έχουν παρουσιασθεί ήδη, έντονα αναπνευστικά προβλήματα σε πολλούς κατοίκους και τραυματισμοί ένεκα των θραυσμάτων.
Γ) Έχει διακοπεί παρανόμως η κυκλοφορία σε επαρχιακή ασφάλτινη οδό και δεν έχουν επισημανθεί κατά τον τρόπο που προβλέπει η νομοθεσία τα εκτελούμενα έργα ιδίως με φωτεινή σήμανση κατά τις νυχτερινές ώρες με κίνδυνο να επιπέσουν Ι.Χ.Ε. ή πεζοί σε τομές και μπάζα.

Η εξώδικη διαμαρτυρία

Εξώδικη-αίτηση-κουκουτσακη-11-8-2022

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live