18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μητσοτάκης για χάρτη Μπαχτσελί με τουρκική Κρήτη: Να πάρει θέση ο Ερντογάν για τις γελοιότητες

Ημερομηνία:

Με ένα tweet στα αγγλικά σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον προκλητικό χάρτη των Γκρίζων Λύκων, που δείχνει το μισό Αιγαίο και την Κρήτη να ανήκει στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στα αγγλικά, τόνισε τα εξής: “Ρίξτε μία καλή ματιά σ’ αυτόν το χάρτη. Κρήτη, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, φαίνεται ότι ανήκουν στην Τουρκία. Ενα πυρετώδες όνειρο των εξτρεμιστών ή η επίσημη τουρκική πολιτική. Αλλά μία πρόκληση ή ένας αληθινός στόχος;

Ο Πρόεδρος Ερντογάν πρεπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τις γελοιότητες του κυβερνητικού του εταίρου”.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο, κατόπιν συνάντησης με στελέχη των Γκρίζων Λύκων, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), έλαβε ως δώρο τον επίμαχο χάρτη από τον τυπικό αρχηγό της οργάνωσης Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ -για να ακολουθήσει επίσημη φωτογράφηση και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο ηγέτης μας, κ. Ντεβλέτ Μπαχτσελί, επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία μας. Ο Θεός να τον ευλογεί και να του δώσει μακροζωία», αναφέρει το tweet των Γκρίζων Λύκων.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ