Μητσοτάκης: Κακώς δεν προσκληθήκαμε στο Βερολίνο – Η Ελλάδα ποτέ δε θα δεχτεί πολιτική λύση που δεν θα έχει ως προϋπόθεση την ακύρωση της συμφωνίας

Κανένα σχόλιο

«Κακώς δεν προσκληθήκαμε στο Βερολίνο» είπε σε σκληρό τόνο ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε αυτές τις συνόδους από το 2015.

«Η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη και θα έπρεπε να είμαστε παρόντες στο Βερολίνο. Έχω ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους για τις θέσεις μας. Έχω στείλει επιστολές στην ΕΕ, θα μιλήσω τηλεφωνικά με την κυρία Μέρκελ. Είναι απαράδεκτο και παράνομο το μνημόνιο συνεργασίας Τουρκίας και Λιβύης. Η Ελλάδα ποτέ δε θα δεχτεί πολιτική λύση που δεν θα έχει ως προϋπόθεση την ακύρωση της συμφωνίας» ξεκαθάρισε.

«Σε κάθε περίπτωση η χώρα θα ασκήσει βέτο και στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής» τόνισε ο πρωθυπουργός.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις