Μια διαφορετική συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Ογκολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ! | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μια διαφορετική επίσκεψη πραγματοποίησε ο δημοφιλής Γιάννης Χαρούλης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου “Η παρέα της αγάπης” διοργανώθηκε “συναυλία” του αγαπημένου κρητικού καλλιτέχνη στον παιδότοπο της Αιματολογικής- Ογκολογικής Κλινική Παιδιών και Εφήβων του Νοσοκομείου και ο χώρος “πλημμύρισε” αγάπη και μουσική!

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ
Όπως αναφέρει ο Σύλλογος:

"Sponsored links"

“Είναι σημαντικό για τους μικρούς μας φίλους στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η. να μην στερούνται – όσο είναι εφικτό – τις χαρές της καθημερινότητας και αυτός είναι ένας από τους  βασικούς στόχους της ομάδας μας.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου λοιπόν, τα παιδιά μας είχαν τη χαρά να υποδεχτούν στο χώρο της κλινικής τον αγαπητό καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη και την ομάδα του.  Διοργανώσαμε στον παιδότοπο της κλινικής  μια μικρή συναυλία και ο καλλιτέχνης ένωσε τη φωνή του με τις φωνές των παιδιών και των γονιών τους, των γιατρών, των νοσηλευτών και τις δικές μας και αντήχησαν παντού μελωδίες και τραγούδια.

Όλα τα παιδιά πήραν δώρα, όλα τα παιδιά έπαιξαν και συνομίλησαν με τους καλλιτέχνες και οι καρδιές όλων μας γέμισαν αγάπη και θαλπωρή.

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιάννη Χαρούλη και την ομάδα του για ένα πολύ σημαντικό λόγο: γιατί μας έκαναν όλους και κυρίως τα παιδιά μας να ξεχάσουμε που είμαστε. Μας έκαναν να νιώσουμε ότι είμαστε σ ένα συναυλιακό χώρο, ενώσαμε τις φωνές μας μαζί τους, πετύχαμε το στόχο μας και χαρήκαμε όλοι μας σαν τα μικρά παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά την Μαρία Χρηστάκη από το Profile Photography  G.K. για την φωτογραφική κάλυψη της συνάντησης”.

Να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο και την παραμονή όλων στους χώρους της κλινικής τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID -19

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη αυτή

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

"Sponsored links"

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Χαρούλης ΠΑΓΝΗ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live