19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Στη φυλακή για απόπειρα βιασμού ανήλικου κοριτσιού

Ημερομηνία:

Υπό την απειλή μαχαιριού 30χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη αδελφή της φίλης του. Το κορίτσι, σχεδόν 14,5 ετών, κατάφερε, όπως καταγγέλλει, να διαφύγει από τα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή του και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος χθες Παρασκευή πήρε το δρόμο για τη φυλακή αφού εισαγγελέας και ανακρίτρια Ηρακλείου τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη, είχε συνάψει σχέση με την 23χρονη αδελφή της ανήλικης και όλοι μαζί διέμεναν στο ίδιο σπίτι στο Ηράκλειο. Φέρεται να έβαλε στο μάτι και τη μικρή αδελφή, την οποία προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά υπό την απειλή μαχαιριού, όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να τρέξει μακριά.

Ο ίδιος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και τον έστειλαν στη φυλακή.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...