Μιχελογιαννάκης: Αλλαγές στις εισφορές, αλλιώς δεν ψηφίζω το ασφαλιστικό – Η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης εξέφρασε τη διαφωνία επί του ζητήματος των ασφαλιστικών εισφορών, ιδιαίτερα για τους αγρότες. Όπως είπε αυτό το κομμάτι τουασφαλιστικού νομοσχέδιου «όσον αφορά τις εισφορές, πόσο μάλλον των αγροτών για τριπλασιασμό, είναι εξωπραγματικό».

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω.Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την κωλοτούμπα που λέτε εσείς μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα, να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο», είπε, μιλώντας στο Mega, και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει, όχι αν δεν την ψηφίσουμε. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν μόνο από τους βουλευτές, αλλά από την κοινωνική αναταραχή».

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ανέφερε μάλιστα πως«ασφαλώς υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι βουλευτές που δεν θα το ψηφίσουν». Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει πιο συγκεκριμένα, κάλεσε να υπολογίσει κάποιος βουλευτές που έρχονται από αγροτικές περιοχές. «Το Σαββατοκύριακο θα πάνε στις περιφέρειές τους και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές», τόνισε και σημείωσε ότι «καλά θα κάνει ο κ. Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει».

"Sponsored links"

Υπογράμμισε παράλληλα, ότι «ασφαλώς και δύσκολα μέτρα να παρθούν, ασφαλώς να κάνεις πολιτικές που είναι σκληρές, όμως όχι πολιτικές εξοντωτικές, εδώ μιλάμε για εξόντωση κλάδου».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live