Μιχελογιαννάκης: Θέλω να ξέρω αν προστατεύω τρομοκράτες

Κανένα σχόλιο

Ως έναν αξιόπιστο άνθρωπο χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μιχελογιαννάκης τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για τις καταγγελίες που έκανε περί απειλών εναντίον από άτομα του κόμματός του που έχουν σχέση με την τρομοκρατία.

Μιλώντας το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Μιχελογιαννάκης ζήτησε από την ηγεσία τουΣΥΡΙΖΑ να του δώσει μια απάντηση για το αν ο ίδιος προστατεύει τρομοκράτες.

«Θέλω να ξέρω σήμερα αν και εγώ προστατεύω τρομοκράτες, είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα αυτό».

"Sponsored links"

“Δεν ανέχομαι να είμαι σε ένα κόμμα που ενδέχεται να έχει σχέσεις με την τρομοκρατία. Όταν ο κ. Πανούσης μιλά για θεσμικά όργανα θέλω και εγώ ως βουλευτής μια απάντηση για το αν προστατεύω τρομοκράτες. Θέλω μια απάντηση ως βουλευτής για το τι συμβαίνει και τι γίνεται στο κόμμα μου” είπε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live