Μιχ. Καρχιμάκης: Η πιο χυδαία αποστασία και εκτροπή

Κανένα σχόλιο

Για χυδαία αποστασία σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο ο Μιχάλης Καρχιμάκης σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη: 

Καλό θα είναι όταν μιλά οποιοσδήποτε σήμερα για αποστασίες,να μην ξεχνά να αναφέρεται και στην πιο χυδαία αποστασία, στην πιο χυδαία θεσμική εκτροπή που έγινε σε βάρος του εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, από μια μειοψηφία εσωκομματικών δυνάμεων που έπαιξαν το παιγνίδι των οικονομικών και των πολιτικών επιδιώξεων διαφόρων.

"Sponsored links"

Πόσο αυτό κόστισε στους πολίτες αυτης της χώρας και την χώρα την ίδια (κυριως στους αδύναμους και τους πραγματικούς δημιουργούς);

ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ.

Όμως για όλα αυτά δεν μιλάει σχεδόν κανείς. Ακόμα και τώρα που όλοι διαπιστώνουν οτι δεν υπήρχε άλλος δρόμος και που οι μοναδικές πρωτοβουλίες μας έπρεπε να είναι οι μεταρρυθμίσεις, οι προοδευτικές με στόχο την δημιουργία κανόνων και την εισροή υποκλαπέντος ή υπονομευμένου πλούτου αλλα και με παράλληλο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης της χώρας.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

Γιατί και η χώρα και οι άνθρωποι θα ήταν σε αλλα επίπεδα σήμερα αν δεν είχε ανατραπεί ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός του 44% και εαν είχε ολοκληρώσει την συνταγματική τετραετία με βάση την εντολή του Ελληνικου λαού στις εκλογες του 2009.

newpost.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live