20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Λαπαβίτσας: Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει

Ημερομηνία:

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθεί το μνημόνιο και να επιλέξει την εύκολη λύση στηλίτευσε ο Κώστας Λαπαβίτσας σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι «αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει».

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα, η γραμμή της κυβέρνησης από αντιμνημονιακή έγινε μνημονιακή, ενώ υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει αντιμνημονιακούς και μνημονιακούς, υπογραμμίζοντας ότι το μνημόνιο είναι κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών, ο βουλευτής υπογράμμισε για μια ακόμα φορά πως πρέπει να εκφραστεί το αντιμνημονιακό αίσθημα του λαού, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα Λαφαζάνη, αλλά ότι απλά χρειάζεται ένα «μέτωπο».

Ο ίδιος υποστήριξε πως κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει η δύσκολη περίοδος για την χώρα, ενώ σε σχεση με τα περί επιστροφής στη δραχμή υποστήριξε ότι το εθνικό νόμισμα είναι ένα εργαλείο για να εφαρμοστεί ένα άλλο πρόγραμμα στη χώρα και όχι η λύση.

Ο κ. Λαπαβίτσας πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο «άλλος δρόμος», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτή είναι και η επιθυμία των Ελλήνων, αφού στο δημοψήφισμα είπαν «όχι» στη μνημονιακή πολιτική.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...