18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ συνεχίζει να βασανίζεται. Οι Τούρκοι του το έκαναν σωματικά ενώ οι Νεοέλληνες τον παρέδωσαν στους Γερμανούς!!!

– Και να ‘ταν μόνο αυτό εκτός από τον βανδαλισμό της ιστορίας, επιχειρείται και η υποβάθμιση οικονομική και αναπτυξιακή της Δυτικής Κρήτης προς δόξαν του μόνου κρατικού αεροδρομίου επί Κρήτης στο Ηράκλειο!!!

– Συζητούν διάφοροι καταγγέλλουν και διαπιστώνουν την πλήρη κατρακύλα των πάντων και νομίζουν ότι έτσι μπορούν να εξαγνίζονται καταγγέλλοντας και να παραμένουν μέσα στα … Λιγάκι αξιοπρέπεια βρε Σκεφτείτε τον κόσμο. Ποιοι είστε που νομίζετε ότι μπορείτε να σαλιαρίζετε όταν «ο κόσμος χάνεται»;

– Τώρα «σηκώνονται τα πόδια και βαράνε το κεφάλι». Πες τα Μανούσο. Βγάλε το άχτι σου…

– Ήλπισαν πολλοί σε Πολάκη Βαγιωνάκη. Πόσο απογοητεύτηκαν

– Τι έχουν να δουν τα μάτια μας τι έχουν ν’ ακούσουν τα αυτιά μας. Γι’ αυτό λέω ούτε να τους βλέπουμε, ούτε να τους ακούμε. Ας βαδίσουν μόνοι τους  το δρόμο της βόλεψης το λίγο χρόνο που έχουν.

– Υποσχέθηκαν ΕΛΠΙΔΑ και έφεραν μόνο ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Σα δε ντρέπονται.

Υπο – νομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...