Μπάζα και σκουπίδια γύρω από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Πολλά τα παράπονο που φτάνουν τον τελευταίο καιρό στην εφημερίδα αναφορικά με την καθαριότητα, ή μάλλον με την έλλειψή της, στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων στη Χαλέπα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην πίσω πλευρά του Γηροκομείου υπάρχουν μπάζα και οικοδομικά υλικά, κάθε λογής σκουπίδια πάνω στο πράσινο και κυριολεκτικά… εκατοντάδες γόπες.

Το πρόβλημα βεβαίως είναι ότι τα σκουπίδια δε μένουν εκεί αλλά με τον αέρα απλώνονται σε όλη την περιοχή και πολλά καταλήγουν στη θάλασσα.

"Sponsored links"

Άραγε, πόσο δύσκολο είναι να τηρούνται βασικοί κανόνες καθαριότητας; Κι αν η κατάσταση είναι τέτοια στους εξωτερικούς χώρους, είναι παρόμοια και στους εσωτερικούς στους οποίους διαβιούν ηλικιωμένοι συμπολίτες μας;

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live