Μπάχαλο με τη μεταφορά των αναφορών για τις βλάβες της ΔΕΗ από τα Χανιά στην Αθήνα

Κανένα σχόλιο

Πέρα από τις τεράστιες αυξήσεις στις τιμές, μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται τους τελευταίους μήνες και με την αναφορά των βλαβών.

Για άγνωστο λόγο η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε οι αναφορές των πολιτών σε όλη την Ελλάδα και στα Χανιά αντι να γίνονται σε υπαλλήλους στην περιοχή όπου παρουσιάζεται η βλάβη να γίνεται σε μια κεντρική υπηρεσία στην Αθηνα.

Το αποτέλεσμα είναι το απόλυτο μπάχαλο αφού οι υπάλληλοι στην Αθήνα προφανώς και δε γνωρίζουν τις περιοχές στις οποίες γίνεται η αναφορά για βλάβες, ούτε βεβαίως έχουν ενημέρωση για το αν πραγματοποιούνται έργα ή αν υπάρχει γενική βλάβη στην περιοχή.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα είναι μεγαλες αργοπορίες αλλά και μετακινήσεις χωρίς λόγο υπαλλήλων της ΔΕΗ αφού πολλές φορές η αναφορά για βλάβη αποδεικνύεται ότι δεν είναι βλάβη σε κάποιο σπίτι ή γενικότερα στο δίκτυο αλλά εργασίες για τις οποίες δεν έχουν γνώση στην Αθήνα.

Μάλιστα, για την εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργήθηκε και πενταψήφιος αριθμός ο οποίος χρεώνεται στον καταναλωτή.

Προφανως οι λόγοι για αυτή την αλλαγη είναι οικονομικοι, όμως το αποτέλεσμά της είναι να μεγαλώνει η ταλαιπωρία καταναλωτών αλλά και των λίγων εργαζόμενων της ΔΕΗ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live