Μπακογιάννη για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ. Να μας ξαναπείς ότι οι Έλληνες στα δύσκολα γινόμαστε θεριά»

Κανένα σχόλιο

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή –ήταν 29 Μαΐου 2017. Σε αυτήν την επέτειο, η βουλευτής Χανίων και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, κόρη του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ. Να μας εμψυχώνεις, να μας λες ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Να μας ξαναπείς ότι οι Έλληνες στα δύσκολα γινόμαστε θεριά», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live