Μπεκατώρου και Παλιοσπύρου για το Επικρατείας της ΝΔ;

Κανένα σχόλιο

Όλες τις αστοχίες της πρώτης τετραετίας διακυβέρνησης, έχουν καταγράψει στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου, στο δρόμο προς τις κάλπες, προκειμένου όσο είναι δυνατόν να τις διορθώσουν.

Ψηλά στον κατάλογο είναι η κριτική που δέχθηκε με το «καλημέρα» της συγκρότησης της κυβέρνησης του ο Κ. Μητσοτάκης για την εξαιρετικά ισχνή παρουσία γυναικών. Δυσανάλογα μικρή.

Κι επειδή οι γυναίκες αποτελούν το μισό εκλογικό σώμα, οι συνεργάτες του αφήνουν να εννοηθεί ότι το πρώτο δείγμα παραδοχής του λάθους και διόρθωσής του θα γίνει με την ανακοίνωση των υποψηφίων για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου στις εκλόγιμες θέσεις, θα υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση των γυναικών.

"Sponsored links"

Το ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό της ιστιοπλόου Σοφίας Μπεκατώρου, χάρη στις καταγγελίες της οποίας, ξεκίνησε το ελληνικό #metoo.

Το άλλο είναι αυτό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, το πρόσωπο της οποίας έγινε σύμβολο αγώνα, αξιοπρέπειας και δύναμης. Ιδωμεν…

ieidiseis.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live