Μύθοι και παραδόσεις μέσα από τον Αποκορωνιώτικο πηλό

Κανένα σχόλιο

πολιτιστικός σύλλογος Ντουλιανών σας καλεί στην τριήμερη έκθεση πήλινων γλυπτών και κεραμικών στο κτίριο του Συλλόγου στην πλατεία του χωριού. Η έκθεση σηματοδοτεί το κλείσιμο του 2ου κύκλου μαθημάτων γλυπτικής για παιδιά που ολοκληρώθηκε με την καθοδήγηση και επιμέλεια της κυρίας Γιανακουλάκου. Ελένης (γλύπτρια /εικαστικός)

Η θεματολογία της έκθεσης ακολουθεί φυσικά αυτή των εργαστηρίων. Με Αποκορωνιώτικο πηλό τα παιδιά αποδίδουν τοπικούς μύθους, εμπνέονται από παραδόσεις και ανοίγουν τα φτερά τους στον δημιουργικό κόσμο της πανάρχαιας τρισδιάστατης απεικόνισης.

Της γλυπτικής με πηλό.

"Sponsored links"

Σας περιμένουμε να θαυμάσετε μαζι μας απο κοντά την έκθεση των μικρών μας δημιουργών την Παρασκεύη 17, Σαββατο 18, και Κυριακη 19 Ιουνίου στα Ντουλιανά. (Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 19:30-21:30)

Μάθετε περισσότερα για τα παιδικά εργαστήρια γλυπτικής στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κυρίας Γιαννακουλάκου στην ιστοσελίδα του συλλόγου Ντουλιανών. (douliana.com)

–Επίσης την Παρασκευή στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό σεμινάριο αρχαριων πάνω στους κρητικούς χορούς με ζωντανή μουσική. Διδασκαλία Ειρήνη Χρυσουλάκη, (Δ.Ο Εσμιγιάς). Παίζουν οι Κοτζαμπασάκης Στελιος Λυρα και Κουρκουνάκης Κώστας Λαγούτο.

-Το Σάββατο στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η συνάντηση της παιδικής μας χορωδίας με προβες αλλά και στήσιμο του προγράμματος με προτάσεις και ιδέες των μελών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live